Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (SWAN)

Logo van Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (SWAN)

Algemene informatie

De Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (SWAN) is er voor alle inwoners van de gemeente Neder-Betuwe die op de een of andere wijze deel willen nemen aan onderhoudende activiteiten in het belang van de deelnemer(s) zelf.
Wij willen bijdragen aan het “WELZIJN” van de inwoners van alle woonkernen en trachten dit te bereiken door het aanbieden van een keur van activiteiten en diensten.
Daarnaast staan wij open en zijn wij bereid tot het ondersteunen en mede opzetten van nieuwe initiatieven van inwoners welke bijdragen aan “welzijn” van ons allen.

Contactinformatie

 0488-44 10 35 06-10 12 74 38Vuurdoornstraat 24043NS Opheusden SWAN

Plan route

Toegankelijkheid

Hulpaanbod

Tafeltje Dekje Maaltijdvoorziening

Ieder dag een verse maaltijd op tafel dat is mogelijk dankzij de Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe. Vrijwilligers van Tafeltje Dekje bezorgen elke dag in Neder-Betuwe verse maaltijden. U stelt uw eigen menu samen uit de gevarieerde kaart. Tussen de middag bezorgt een vrijwilliger de maaltijd bij u thuis.

Activiteiten

Gymnastiek 55+ in Ochten

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Kom meedoen aan bewegen voor ouderen in de Rehobothschool.

Gymnastiek 70+ in Ochten

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Kom meedoen aan bewegen voor ouderen in de Rehobothschool.

Gymnastiek in Echteld

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Je kunt iedere woensdagmiddag meedoen aan bewegen voor ouderen in Dorpshuis De Hoge Hof.

Gymnastiek in Kesteren

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Iedere maandagmiddag kun je meedoen in het Groene Kruisgebouw in Kesteren.

Gymnastiek in Opheusden

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Iedere maandagmiddag kun je meedoen in de grote zaal van de Snellenburg.

Gymnastiek voor 55+ in Dodewaard

Lichaamsbeweging is belangrijk, ook voor ouderen. Iedere maandag en donderdag kun je meedoen aan bewegen voor ouderen in Verenigingshal de Eng.

Gymnastiek voor 70+ in Dodewaard

Iedere donderdagmiddag komen er ruim 20 sportieve deelnemers van rond de 70 jaar jong bij elkaar, die gedurende een uur bewegen onder leiding van een professionele docent.

Internationale dans in Kesteren

Iedereen is welkom om kennis te maken met internationaal dansen. Het is een mix van allerlei danssoorten, bijvoorbeeld kringdansen, parendansen en linedance op muziek uit verschillende landen. Talent hoef je niet te hebben. Heel belangrijk is het gezellig samen bezig zijn.

Internationale dans in Opheusden

Iedereen is welkom om kennis te maken met internationaal dansen. Het is een mix van allerlei danssoorten, bijvoorbeeld kringdansen, parendansen en linedance op muziek uit verschillende landen. Talent hoef je niet te hebben. Heel belangrijk is het gezellig samen bezig zijn.

Koersbal in Echteld

Koersbal lijkt op “jeu de boules”. Iedereen kan het leren en zal gauw ervaren dat koersbal vooral een gezellig maar ook een verrassend spel is. Heb je interesse, kom gezellig langs in Dorpshuis de Hoge Hof.

Koersbal in Kesteren

Koersbal lijkt op “jeu de boule”. Iedereen kan het leren en zal gauw ervaren dat koersbal vooral een gezellig maar ook een verrassend spel is. Heb je interesse, kom gezellig langs in het Groene Kruisgebouw.

Koffieochtend in Opheusden

Onder het genot van een kopje koffie/thee kun je naast het ontmoeten van dorpsbewoners, ook gebruik maken van de aanwezige kranten, tijdschriften, computers en spelletjes. Aanmelden is niet nodig.

Schilderles in Opheusden

Iedere woensdag in De Snellenburg

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod