Algemene informatie

Enthousiast, deskundig, gedreven en sportief. Drie kenmerken van de buurtsportcoach. Deze kenmerken worden ingezet om per gemeente maatwerk te leveren met betrekking tot buurtsportwerk.
De buurtsportcoach laat jongeren participeren in sport- en beweegaanbod. Binnen het aanbod wordt de verbinding gelegd tussen de buurt, sport- & beweegaanbieders, welzijn en het onderwijs.

Hulpaanbod

Samen is Leuker

Het is een beweeggroep voor kinderen die niet direct terecht kunnen bij lokaal beweegaanbod. Bijvoorbeeld omdat ze wat meer tijd, aandacht, structuur en sturing nodig hebben. In het wekelijkse beweeguur staat plezier voorop. "Samen is Leuker" is een gezamenlijk initiatief van buurtsportcoaches gemeente Neder-Betuwe, DGV en Uniek Sporten.

Buurtsport IJzendoorn

Bij mooi weer zullen we wel eens met buurtsport activiteiten die door de buurtsportcoaches Neder-betuwe gegeven worden activiteiten organiseren op het voetbalveld in IJzendoorn. Kijk hiervoor op de posters! (uitgezonderd de Kerst en zomervakantie) Natuurlijk bent u ook altijd welkom op 1 van de...

Buurtsport Basisschoolleerlingen

Gratis naschoolse beweegactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar binnen de gemeente Neder-Betuwe. Activiteiten vinden wekelijks plaats in de kernen Kesteren, Opheusden, Ochten/Echteld/IJzendoorn en Dodewaard

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Sportorganisatie
Vergelijk hulpaanbod