Algemene informatie

Dynamiek is een activerings- en participatiecentrum in Tiel-West waar wij de competenties en vaardigheden van de deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk proberen te ontwikkelen en waar mogelijk hen te helpen dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Formulierenhulp

De formulierenbrigade helpt mensen met het invullen van formulieren, het indienen van aanvragen voor bijzondere bijstand en schuldhulpverlening en tijdelijke begeleiding met de persoonlijke administratie.

Nederlandse les

Bij Dynamiek wordt op verschillende niveaus Nederlandse les gegevens. De lessen zijn bedoeld voor nieuwe Nederlanders die de inburgering A2 examens hebben afgerond, maar die bij het solliciteren merken dat hun taalachterstand hen belemmert om verder te komen.

Scootmobielpool

De scootmobielpool is een uitleenservice voor scootmobielen.Het is een samenwerkingsverband tussen Woonzorgcentrum Westlede, Zorgcentrum Lingewaarde, Verpleeghuis Vrijthof, Zorgcentrum Walstede en Dynamiek. Er is en haal- en brengservice. Deze is er voor mensen die niet zelfstandig naar een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod