Menu

Dynamiek Tiel

Algemene informatie

Dynamiek is een activerings- en participatiecentrum in Tiel-West waar wij de competenties en vaardigheden van de deelnemers en vrijwilligers zoveel mogelijk proberen te ontwikkelen en waar mogelijk hen te helpen dichter bij de arbeidsmarkt te komen.

Contactinformatie

Openingstijden

Hulpaanbod

Klussendienst

De klussendienst is er voor kleine klussen die mensen met moeite, of helemaal niet zelf kunnen doen, bijvoorbeeld het repareren van een tuinhek of het ophangen van een lamp of gordijnrail.

Nederlandse les

Bij Dynamiek wordt op verschillende niveaus Nederlandse les gegevens. De lessen zijn bedoeld voor nieuwe Nederlanders die de inburgering A2 examens hebben afgerond, maar die bij het solliciteren merken dat hun taalachterstand hen belemmert om verder te komen.

Scootmobielpool

De scootmobielpool is een uitleenservice voor scootmobielen.Het is een samenwerkingsverband tussen Woonzorgcentrum Westlede, Zorgcentrum Lingewaarde, Verpleeghuis Vrijthof, Zorgcentrum Walstede en Dynamiek. Er is en haal- en brengservice. Deze is er voor mensen die niet zelfstandig naar een...

Zorgdienst

De zorgdienst van Dynamiek richt zich op laag- drempelige zorgvragen. Het aanbod is erop gericht om ondersteuning aan te bieden voor mensen die niet in aanmerking komen voor voorliggende/geïndiceerde voorzieningen. Dit varieert van samen boodschappen doen tot een kop koffie drinken.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod