Algemene informatie

Welzijn Rivierstroom is een ondernemende organisatie die zich samen met inwoners in de gemeenten Buren, Rhenen en Neder-Betuwe inzet voor een leefbare samenleving voor alle inwoners. Wij vinden het belangrijk dat iedereen volop kan meedoen in de samenleving. We bevorderen de samenredzaamheid en brengen mensen bij elkaar waar dat nog niet spontaan gebeurt. Hierbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de kwaliteiten van de inwoners zelf, maar ook van partners in de zorg, wonen, werk en welzijn, vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en de gemeente. Burgers en organisaties kunnen waar nodig een beroep op ons doen voor informatie en advies, ondersteuning, begeleiding en scholing en training. Welzijn Rivierstroom biedt in de gemeenten Buren, Rhenen en Neder-Betuwe verschillende diensten aan, waaronder: •Mantelzorgondersteuning •Vrijwilligersondersteuning •Hulp door vrijwilligers •Cliëntondersteuning voor kwetsbare groepen •Informatie en advies •Ondersteuning van bewonersinitiatieven

Contactinformatie

Openingstijden

Activiteiten

Creatieve koffieochtend

Iedere eerste woensdagmorgen van de maand is er gelegenheid om koffie te komen drinken, met elkaar te praten en allerlei soorten van handwerk en bordspellen te doen.

Koffie inloop

Open inloop voor iedereen in Kesteren waarbij samen koffie drinken en gezelligheid voorop staan.

Koffie inloop

Open inloop voor iedereen in Ochten waarbij samen koffie drinken en gezelligheid voorop staan. Ook is er een groep mannen die samen biljart en is de sociaal werker van Welzijn Rivierstroom aanwezig en aanspreekpunt voor vragen op gebied van Welzijn.

Koffie inloop

Iedereen is welkom om een kopje koffie te drinken, mee te doen aan een activiteit of gezellig met elkaar te praten.

Koffie inloop

Iedere vrijdag kun je in het huis van Dodewaard koffie komen drinken, een praatje maken en meedoen met de activiteiten die aangeboden worden. Tussen de middag kun je gebruik maken van de warme maaltijd die samen met vrijwilligers is bereid.

Schilderen

Iedere week schilderen. Onder begeleiding van vrijwilligers bent u welkom om uw creativiteit op het doek te zetten!

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Welzijnswerk