Algemene informatie

Entrea lindenhout is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 + jaar en hun gezin, bij complexe vragen op het gebied van opgroeien, opvoeden en ontwikkeling. Vanuit de overtuiging dat elk kind in zijn vertrouwde omgeving thuis hoort zetten wij speciaal onderwijs, specialistische jeugdhulp en gezinsgerichte opvoedingsondersteuning in. Op maat, thuis, op school, in de buurt.

Kinderen horen thuis en in het regulier onderwijs, dat zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Dit betekent dan ook dat de gezinnen ons onderwijs, onze begeleiding en opvoedingsondersteuning zo dicht mogelijk bij huis kunnen vinden en dat deze ondersteuning zo kort mogelijk duurt. Onze motivatie komt voort vanuit de overtuiging dat kinderen in hun vertrouwde omgeving een veilige plek verdienen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

Contactinformatie

 088-35 62 003Hertog Reinaldlaan 804001RC Tiel Entrea, jeugdzorg, onderwijs en...

Plan route

Postadres
Postbus 2214000AE Tiel

Hulpaanbod

Dagbehandeling Jonge Kind

Als het gedrag en de ontwikkeling van je kind erg veel aandacht vraagt bij de opvoeding, en de hulp van een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal of school niet voldoende is, dan kan dagbehandeling een volgende stap zijn. Onze dagbehandeling helpt het kind en de ouders in de vertrouwde...

Ambulante Spoedhulp

Voor gezinnen met één of meerdere kinderen van 0-18 jaar, waarbij sprake is van crisis en/of een spoedeisende situatie door verstoorde draaglast-draagkracht verhouding.Inzet ambulante spoedhulp vindt plaats nadat BJZ een crisisinterventiecontact gehad heeft en geïndiceerde zorg nodig acht. Functies: Crisisopvang jeugd

Dagbehandeling naschoolse 12-18

De doelen zijn toegesneden op de specifieke situatie van de jeugdige en zijn veelal afkomstig uit KWIS-domeinen lichaam, cognitie, emotie, persoonlijkheid, gedrag en gezin. Het uiteindelijke doel is dat de jeugdige en hun ouders zo snel mogelijk weer zelfstandig kunnen functioneren, zonder geïndiceerde zorg.

Dagbehandeling naschoolse 4-12 jaar

BSO Tapir is een speciale buitenschoolse opvang voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Binnen de opvang staat het samenspelen en contact maken met leeftijdgenootjes centraal.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Jeugdhulp of jeugdzorginstelling
Vergelijk hulpaanbod