Home
Professionals

Kernpunten

Bij de Kernpunten kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van welzijn, wonen, werk en zorg. Dichtbij, liefst in uw eigen dorp. Er zijn Kernpunten in Dodewaard, Kesteren, Ochten en Opheusden. Woont u in Echteld of IJzendoorn, dan kunt u terecht bij het Kernpunt in Ochten.

Waarvoor kunt u terecht?

Bij de Kernpunten kunt u terecht voor alle vragen over welzijn, wonen, werk en zorg. Denk bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van inkomen, hulp bij het huishouden, opvoedingsvragen, vrijwilligerswerk, schulden of financiële ondersteuning. U kunt er een aanvraag doen voor bijvoorbeeld bijzondere bijstand of een voorziening vanuit de Jeugdwet of Wmo.

U kunt bij het Kernpunt terecht als u zelf een hulpvraag heeft of als u denkt dat iemand anders hulp nodig heeft. Ook kunt u zich daar melden als u iets voor een ander wilt doen. Of ondersteuning zoekt voor burgerinitiatieven.

Hulp van het Kernpunt

In de 'Kernpunten welzijn wonen werk zorg' werken mensen met verschillende achtergronden en ervaring samen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze mensen helpen u op weg om hulp en zorg zo veel mogelijk zelf en in uw eigen omgeving te organiseren. Als het nodig is, regelen zij hulp (vrijwillig of professioneel) of verwijzen u door naar de specialisten van het Sociaal Team.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult