Home
Professionals

Gezondheid en zorg

Een gezonde levensstijl is de basis voor een goed leven. Genoeg slapen, gezond eten, regelmatig bewegen... Het is voor iedereen goed. Oók als u een ziekte of beperking heeft.

Gezond leven

Veel mensen denken bij gezondheid als eerste aan een gezond gewicht, een goede conditie, of een sterke weerstand. Maar gezond leven betekent veel meer. Het is eigenlijk alles wat u kunt doen om goed te zorgen voor uw lichaam én geest. Een goede nachtrust, weinig stress en een fijn sociaal leven dragen ook bij aan uw gezondheid.

Zorg

Soms gaat het niet zo goed met uw gezondheid. Bijvoorbeeld wanneer u gewichtsproblemen heeft, wanneer u chronisch ziek bent, of een lichamelijke beperking heeft. Misschien heeft u daarom verzorging of verpleging nodig.

Maar het kan ook zijn dat u voor een ander zorgt.

Gezondheidsmakelaar Neder-Betuwe

In alle gemeenten in Rivierenland zijn vanuit de GGD Gelderland-Zuid gezondheidsmakelaars werkzaam. In onze gemeente is dat Doke Verstegen.

Een gezondheidsmakelaar ondersteunt de beleidsmedewerker gezondheid van de gemeente. Samen geven ze vorm aan het gezondheidsbeleid. De gezondheidsmakelaar probeert als ‘verlengstuk’ van de gemeente de verbindingen te leggen tussen beleid en praktijk. En speelt in op de behoeften en actualiteiten van burgers en samenwerkingspartners. Het doel is om de inwoners te stimuleren tot een gezonde leefstijl en te zorgen voor een gezonde leefomgeving. Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met de verschillende zorg- en welzijnspartners in de gemeente.

Wanneer u ideeën of behoeften heeft die te maken hebben met gezondheidsthema’s, kunt u altijd met Doke contact opnemen via dverstegen@ggdgelderlandzuid.nl.

Geef uw mening over deze informatie

Help ons deze website beter te maken

Heeft u opmerkingen over deze informatie? Laat dan hier uw mening achter.

Let op: in dit formulier kunt u alleen opmerkingen plaatsen over de website. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie of zoekt u hulp? Neem contact op met uw gemeente.

De gegevens van dit formulier worden verstuurd naar websiteleverancier Elkander. De gemeente kan de gegevens inzien. Elkander of de gemeente kan contact met u opnemen over uw bericht, maar is hiertoe niet verplicht.

Reageert u op een pagina met organisatiegegevens, dan wordt uw bericht ook doorgestuurd naar deze organisatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *

Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *

Selecteer een of meer van de onderstaande opties

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult